21 August 2008

miz & friendster

ermm..rindula kat dia..

o0pss..sy bkn nk bmadah di sini cuma meluahkan je.

Lagipun inikan bl0g saya..xsalahkan

~~~jgn menci tau~~
>>>conti smula<<<
bl saya leh jupe dia ya..dh 4month 3weeks kami xbjupe. Last saya bdetin2 ngan dia masa my fwen kawen. 2 pun bdetin kat umah org kawen n bus teminal (otw nk blik penang) =P
time saya kat sana, dia ada kat cni
bl saya kat cni,dia kat sana plak..
start dari ari ptama c0uple dh bjauhan..nak wat cane
~~accept~~
**********************************************************************************
other entri
td saya view fs my lil c0usin..neg0k la fwen dia kat testi.Oh tkejut saya sb fwen fs dia baru 11 tahun..s0 y0ung tuk der fs. bgi saya agk tkejut skit,xtaula klu org lain
Canelah dia leh tau tuk bk fs ni..Mudahla dia tuk tppgruh ngan virus2 jaat...mudh2an d jauhi.Amin
bkn ape..media adlh salah 1 sumber y leh wat knk2 mudh trikut ngan pkr y x "molek"..parents dia kena tahu n lrg..Depends pd parents
klu saya...saya akan mlarang ngan skeras2 yer adik @ anak (insyaAllah 2 be) tuk 0pen fs, bl0g @ my space
bkn per..saya y dah bes0 ni pun kdg2 hmpir nk tpgaruh (tp xikut pun) sdgkn budak y brusia 11 taun..msti msh keliru nk wat kptsan kan..
arap2 akak2 & abg2 y jd fwen dia 2 mberi c0ntoh y OK...
>>msh dlm keadaan tkejut<<

2 lovely heart:

neverletmego said...

erm..ahh ..me also..tak ble accept budak 11 y.o ada fs..
erm..pengaruh kan..:)
hehe

~BeRry_DaD~ said...

bt0i tu..rs cam xcaye je..bl negok face die cam bdk mengh tau..bdk2 skun..hihihi