08 September 2008

salam takziah

semalam ms tengah bbuka p0se ngan membe
tiba2 je si mah bgatau y bf mey dh mninggal
rs tsentap jantung ni n trus tbyg wajah kwn saya y ceria 2
nk negok dia bsedih dpn kami mmg ssh
time dia mnitis airmata pun ms
hari last kami kat U
masa kat U, kami mmg mesra
slalu main kejar2..usik mgusik
tiba2 smlm dgr berita tentang kematian bf dia
saya trus capai hnst n send msg wish takziah
1 ayat y myentuh ati sy ms dia reply msg 2

"aku rindukan dia...."

saya rs hiba sngt..nk mnitis air mata ni
tp time 2 sy kat rest0ran xlehla bg org neg0k
tentu dia amat sedih kat sn
mey,saya arap ko tbhkn hati ya
Allah lbh sygkn dia
Al-fatihah untk dia..


t0 miss nanie n miss nurul tens a lot kac award kat saya
nnt kite display award 2 yer
c0z skun saya msh xdpt bkngc kgembiraan
sb kwn saya ni yer
xsmpai at tuk bgembira sdgkn dia msh bsdih.. =(
sori ya tp saya amt mhargai pemberiaan kamu b2 ni
tens A lot..


7 lovely heart:

.t e n t a n g.n a n i e . said...

berry~slm takziah.
xpe lmbt pon xpe..kte sedekahkn al-fatihah kt bf kwn berry tu eh..smoge rohnya dicucuri rahmat di bln yg mulia ini..amin~

Jazlin Ernida said...

salam takziah

intan zura said...

takziah utk die
mesti sgt sedih

D'Panther Nurul said...

takziah buat kawan berry.. nurul baca pun sedih.. inikan orng yang alaminyer kan.. :-(

~BeRry_DaD~ said...
This comment has been removed by the author.
~BeRry_DaD~ said...

tens
nanie
jazlin
intan
nurul

mmg sedih sngt..sy dpt mrasai ye sb sy p0wn prnh mgalaminya

~WhEn dZuHRiAh sCribbLe~ said...

ei sedihnya baca.. sedih sangat.. sampaikan salam takziah kat mey..