13 October 2008

bl dh bosan

smlm tngah ngemas2 wadrobe dlm bilik
tpndgla sekor ank bear ni..bear ni mmg bnyk myimpn memory kat sy sb ni present ms majlis ppisahan bdk class ~~~visual art~~~

ms wat mjlis mkn2 ni der la balance so sy n bbrp org membe bspakat nk bli something y leh kami smua simpan smpai bla2..tp xtaula skun d'org msh smpan @ x..
sy slaku bdahari y mmg sinonim bab2 mmegang duet dr sek rendh lagi pn suggest bagi souvenir teddy bear sb bnda alah ni cute n dak laki plak kmi bg key chain bear tp xsngke der bbrp org dak laki class kmi jatuh cinta kat bear2 y kami beli ni..so der la gak bdak laki y dpt bear..smpai bbrp org lecturer sy pon bkenan n mmujuk kami tuk spy mnukar hadiah d'org ngan bear ni..sy awl2 lg dh sorokkn tddy bear ni..

bosan2 duk mgemas sy pon mdress-up n click2 pic bear ni...btw,bear y sy ada xdop nama glran sb klu sy ltak pon nnt sy akn lupa jg...hurmm..diri smkin tua tp prangai cam bdk2 plak sy ni.nk wat gane~~~layan je la...



suke tak stail ni?klu suke angukkn kpl..sy taw mst rmai y hot ngan stail ni kan..mmg cantek n nmpk kemas je~~sy skun cam dh Free Basic Smileysjatuh ati je kat stail curry puff ni~~puff sleeve~~asl tgok je magazine,paper,tb ~~tv~~ @ etc der je pic about puff sleeve msti dok tenung je..bkn yer bleh timbul bj tu dpn mata pown...cam xsbr je nk wat stail ni kat baju tuttt.....brangan tol sy ni...jgn lyn sngt per sy tulis ni ya..mrapu je lbh

9 lovely heart:

-butterfly- said...

:: memang shantekk pun la berry!
:: iza pun syuke jugak!
:: :)

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

berry said...

kte pon ske...dh lm kte phatikn stail ni tp cam was2 je tuk match kat diri ini y cam xsewai je :>~~

ungu violet said...

tengah in kan puff sleeve tu???cantik..

berry said...

yup..mmg cantek :>
nmpk kemas je tp xsukela y cam krim kek..exmple cam saidah pkai 2 :P

.t e n t a n g.n a n i e . said...

berry nani mmg 'teddies maniac' since kecil ag..hoho...da xmuat da almari nani tu..hee ;pp
.
.
puff sleeve?cantik..tp nani cm xseswai jer pkai..kalo berry pkai sti cecomei jerr kan!! ;)

berry said...

bnyk yer bear je...pastikn almari nanie kunci ya..sb sy maw cri partner tuk bear sy ni~~~hee :P

xcomey pon nanie sb cam xsewai je..nanie pkai ape2 pn ttp nmpk comey tau~~
tryla wat mst cantek~~btol xde undg sbalik mee taw...tulus ikhlas :>

Liyana said...

minat jugak ngan style ni, but takut pulak nak terjebak if it's just a short-lived fashion.

berrydad said...

tul 2 liyana..law smua bj wat fesyen ni cam syg plak kan...:>

cikaida said...

suke jgk!!!

nati cntik la mcm kak artis..
hiks..