24 October 2008

shoutbox..oh shoutbox

kepada sesiapa yang ada meninggalkan message dekat shoutbox oggix sebelum ini
i'm so sory coz tak dapat detect message yang anda tinggalkan tu
dah 3 hari shoutbox ni sick....yeye je sy ni :>

sori ya..sekarang sy sudah tukar shoutbox len,wlaupun y ni xs'cute [mrosakkn bhs tul sy ni] yang sebelum ni tapi saya tengok membe2 bloggers y pakai shoutbox ni xdop plak prob cam jam ke..
slalu nak upgrade ke..bila jadi camni
ia telah mbantutkan sy nak bchitchat ngan blogger len tau

xmow tputus talian lor coz sy suke berkwn ngan membe2 bloggers y slalu alert,caring ....& sweet :>

About Me Myspace Comments

6 lovely heart:

.t e n t a n g.n a n i e . said...

berry..agak2 nani pon kene pkai shoutbox baru kot.hehe..tula saja jer nx mengganggu kemesraan kte kan?hehe

berry said...

tol 2 nanie...nanie pat2la tkr shoutbox br...tp comel y dulu yer...
xpela y ni pown leh laynnn...:>
+
+
saje dgki kmesraan n kbhgiaan kte ni...heeee:P

MarlissaMusa said...

cik berry!kita suka sangat lagu ni..ingat lagi time sekolah ari2 nyanyi lagu bintang ni!best best best!

berry said...

mmg besh...5star tuk dis song :>
yeke...kire ye lgu ni dh lme yer
owh...sy br tau ms stdy d u dl......lmbt tul trm information...heeeee:>

D'Panther Nurul said...

berry..patutkah nurul mengikut jejak langkah mu menukar shoutbox?? huhu.. haruskah??
.
.
mmg shout box yang sebelum ni asyik hang la..upgrade la.. tapi sama je rupanyerkan.. hhuhu.
.
.
ThInKiNg..erm..erm..erm.. hehe

berry said...

~nurul...tukrla shoutbox 2..btter tkr pown...
~ia tlh mganggu kte tuk bchitchat ngan jaya yer..:P
~wlpn xcomey tp okies...:>