11 October 2008

superb


smlm negok cerita Ayat2 CintaFree Basic Smileys...woh mmg beshFree Basic Smileys...mmg sy bdk y lmbat sb org len dh negok n dh bbuih2 ckp psl story ni tp sy br je negok story ni... malu ya sy
B4 dat sy hny lyn lagu n sinopsis je tp dh negok mmg superbla smpai cik mas pon leh nages.ha...cik mas sy nmpk awk nages wlaupn tyme tu xpsg lampu...xsngke awk leh nages.

Takpe2 mmg story 2 sedih pown n myusuk at sy cm air mt sy je y xmow kuar sb dia malu k0t...~~~Free Basic Smileysshy yer~~~~
nape la time org sbuk2 ckp psl crt ni sy x tgerak at nk p negok kat cinema..owh lupa tyme 2 sy mmg bz n mmg ada at pown nk negok. Ish,bl dh negok skali cam xpuas at je...cam nk negok lg la..sape y xnegok lg cam sy y br negok ni bekla p negok.mmg besh!!Free Basic Smileysbtol..btol (bak kta upin & ipin)

tp sy rs sy sorg je y xnegok lg kot..ish lmbt tol sy ni


papepun skun sy dh negok dan at sy p0wn dh sparuh puas..yelah setelah lama mgidam nak negok st0ry ni..owh sweet ye story ni




6 lovely heart:

alia said...

tak dapat tengok....ada sapa2 tau mana leh dapat cd...dia

.t e n t a n g.n a n i e . said...

berry!!
kte ponn tgk smlm..besh kan..
nages2 tgk...hehe...kunun2 kte la yg jadi 'aisyah' tu..hehe

dZuHRiAh said...

ayat-ayat cinta memang perfect.. dari movie, lagu, sampai le ke bukunya.. saya syorkan baca buku sebab lagi la tersangat best..

MarlissaMusa said...

hiksss..cik berry!kite pon tatau la nape lmbt benar nak tgk cter ni..tapi b;le tgk sorang2..pergghhh..mmg nanges..ni pon teruja ngan blog cik boo la cter pasal aac ni..hihi

MarlissaMusa said...

cop nak menjawab kat cik alia yang bertanya..alia tengok kat youtube je pon bole..kita layan kat youtube je pon :)

berry said...

to alia

cpt negok kat youtube..mmg besh la alia crt ni...;>

to nanie
crt ni sngt besh snpai cik nanie feel liked dia yer..tp klu kte cam xsggp nk jd cam die..

xrela d madukn..~~huhuhu~~:P

to dZuHRiAh
kte ingt nvel xbrp besh sb xnmpk tp xsngke nvl die lg leh wat bnjir umh yer
kn cpt2 p cari ni..tens inform kat kte yer :>

to marlissamusa
yup crt dia mmg leh wat air mata mleleh tp kte thn sb der adek spupu kat sblh..nnt kena kutuk..:>

lis nages dlm slmut ke? papepun mmg besh ar story tu..nk negok lg la...:>