22 December 2008

beautiful day

Selamat Pengantin Baru Cmie & Linda
semoga berkekalan sehingga akhir hayat :)
20.12.08,sepupu saya telah selamat melangsungkan perkahwinan dengan buah hatinya

Linda, Welcome to my family


Dalam bulan ini saya agak sibuk menggurus & turut menyibukkan diri dalam urusan perkahwinan
Mulai lusa,saya sudah start bercuti.. :D bukan saya mahu kawen tapi juz mahu menolong mengguruskan wedding cousin ni:)


nama pun pi menghantar pengantin
per lagi kalau tugas kitaorang,tolong bawa hantaran
hai..bila lagila orang nak bawa hantaran kita ~ mau ka?
sebelum kami berarak
acara wajib perlu dilakukan~"tangkap gambar"
sambil menangkap gambar,saya bagi petua kat my cousin. kalau nak muka kita banyak dalam gambar. Berdirila tepi pengantin tapi my kazen tak mau sebab dia kata dia sekarang tak lawa ~ tu yang tengah pregnant. okeh per..hanya saya je yang sanggup buat camtu sebab yang lain tengah tahan macho
pastu muka ni dah takde dalam pic sebab tiap kali ada yang kawen, muka ni la kena jadi photographer tak bertauliah =^pastu bila nak cuci,semua serbu kat muka ni. okeh..tunggu sampai saya buka kedai gambar ya~tunggula sampai lembu kawen dengan kucing

** tadi masa nak datang kerja,time nak bayar tambang.Uncle rapid tak mau amek. Ingatkan kat kita je..rasa besh lor..Rupa-rupanya kat semua penumpang dia buat gitu.Tarik beg tutup muka




6 lovely heart:

QueenWizza said...

wah.kazen dia kawen ek..
congrattsss :)

nnt turn berry lak :)

♥ berry said...

hehe :)
turn kte?owh lmbt lg
tens ur wish dear :D

faqiha said...

cntik pngantin tu :)

Fathiyah said...

wah..biru pengantin iteww...
berry,u punye wed theme color ape plak?hehe :)
awak putih,cerah pakai ape pon lawa :)

.t e n t a n g.n a n i e . said...

beryy kte pon nx amek theme turqoise..hehe turqoise+silver!pena tgk tak?hehe kalo nx tgk,tggu nani kwen nt.haha.

owh fathiyah kte pon nx tny soklan sama..nt berry nx amek theme ape?

♥ berry said...

♥ FAQIHA DEAR
YUP,mmg cantekkan :)

♥FATHIYAH LALING
Sy xcerah dik
sya gadis y gelap..:)
tema?hehehe msh dlm prancgan

♥NANIE SWEET
sy prnh negok bj pgantin kaler camtu tp dlm magizine lor
cantek2..mmg sewai tuk nanie :)
.
.
kaler y saya nk smua yer tlh digunakn oleh my kazen :(..hehehe
*maroon + white
*gold + brown dark
skrg sy xde kaler y hndk dgunakn sb 3 kaler ni je sewai tuk kulit sy y xbrp nk cerah :)