31 December 2008

chokichoki

tens faqiha cumel bg wish card ni kat sis :)

zwani.com myspace graphic comments

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan
SELAMAT TAHUN BARU kepada semua membe blogger
semoga tahun baru ini akan memberi more Happiness, more Prosperity,more Deluxe kepada semua
=D

7 lovely heart:

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

salam dear..
ya selamat tahun baru k..
semoga tahun baru ini merapatkan lagi hubungan persahabatn kita k..
hik3 thanks jadi kawan saya even baru bebrapa bulan je ni.. tapi saya suke kawan dengan awk dan kawan2 yang lain..hope one day dpat la jumpe awk n yg laen2..take care dear..

QueenWizza said...

hi berry
slmt thn baru
happy nu yearrrr babe
smoga thn baru ni lg murah rezeki
:)

jgn la tinggalkn blog trus..
apdet la if ada masa k
keep in sentuh k :D

take caree!!

.t e n t a n g.n a n i e . said...

ap neu year berry ;)

smuga tahon 2009 ni memberikan 1001 kebahgian buat berry+dilimpahi rezki..amiin..

betul kate wizza
jgn tinggalkan tross blog
keep in taching!!hehe ;D

muahs;p

eedany said...

Salam Maal Hijrah 1430H dan Selamat Tahun baru 2009...

Azam 2008 yg lalu dah tercapai tak? Kalau belum teruskan di tahun 2009. Jangan putus asa ok! :)

Goodbye 2008...
Welcome 2009...

XOXO...

D'Panther Nurul said...

Happy New Year berry cayunk!!

Fathiyah said...

salam maal hijrah berry :)
happy new year
selamat mencapai sume yg di target kan..hehe ;)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)