19 December 2008

backup blog

http://berrydad.wordpress.com/

> ni blog back up saya
sekarang ni ramai yang sibuk m'back up kan blog
sayangkan kalau kena remove camtu je
so pada korang better buat back up blog
kalau korang nak belajar cara back up blog
korang klik kat sini
=D

7 lovely heart:

Jazlin Ernida said...

eh kenapa kena backup blog? huhu blogspot ada ura-ura nak tutup ke ape? uhuhuh.

QueenWizza said...

ehehhe..

maceh berry sbb share info
sharing is caring kan kan?

saya penah dulu blogspot kena remove tiba2.. nasib ms tu baru 2-3 post kot. huhu. bagus gk idea berry..

thnx again. muahhh

♥ berry said...

Jazlin Ernida :
bkn..apa y sy tau
blog kt akan remove scr tiba2 je tau
so better jazlin wat back up blog
sy dlm pros & msh blur2 lg :)

wizza :
same2 :D
oh wizza prnh jd camtu yer
sygla klu remove g2 je
syg list membe2 blog lar
klu entri ilang xpela gak

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

dear berry~
saya da buat da kat wordpress tapi kenape tak jadi eak? bile nak import kat blogger tu dea tak kua pun name blog saya? macamner nak import tu.. eeeiii tatau la nak minta tlg kat sape... seday laa :(

faqiha said...

cm ne leh die remove blog kite?

Fathiyah said...

berry,dah ada ke kes yg blog tibe2 diremove cm tuh je?
hadus..suspen

♥ berry said...

ATIQAH :
xleh yer atiqah?
sy pn xreti sngt..juz follow dr blog akak 2..try wat lg :)
jgnla sedey dear
bleh wat 2..kte pn bnyk kali try wat

FAQIHA :
akak pn xsure cane dia remove
ni pn dpt tau bl bk blog org len
wat psediaan je :)

FATHIYAH :
not surela :)
tp membe kte kta dia prnh kena camtu
bek wat psediaankn
sygla klu olang g2 je kan?
=D