30 December 2008

blowing hearts~bye semua

Bukan dunia baru tapi tahun baru,kalau berdasarkan kalendar islam
kita sudahpun memasuki tahun baru dari 1429 hijjrah ke 1430 hijjrah
masih tidak terlewat untuk saya ucapkan
Salam Maal Hijjrah buat semua :)
Alhamdullilah,saya masih dapat bernyawa di bumi Allah pada tahun yang baru ini
banyak pekara yang akan berlaku pada tahun baru ini...terlalu banyak
sehingga memerlukkan kekuatan diri yang kuat~hope saya tabah menghadapinya...hiyarkkkkkk

6 hari saya tidak berblog kerana saya sibuk mengguruskan persiapan Walimatul'urus
Namun,banyak pekara yang berlaku dan bakal menggubah hidup saya
Alhamdullilah,semuanya berjalan dengan lancar & teratur
2 pasangan kekasih selamat diijab kabul & sudah menjadi suami isteri yang sah
A big Congratulation to my cousins ~ hope hepi always. Amin


~pic akan saya update tapi saya sendiripun tidak tahu bila akan saya update [ngapa ndak tau ya]~

Saya besar kemungkinan juga akan berhenti berblog untuk jangka masa saya sendiri tidak ketahui
mungkin seminggu, mungkin sebulan, mungkin setahun ~ mungkin hari ini hari terakhir @ mungkin esok [ye mari bertepok tangan...kurang dah blog yang buhsan]
kerna saya akan sibuk mengguruskan sesuatu dan kemungkinan di tempat baru nanti saya sukar untuk online
saya sedih lor tapi dalam kesedihan ini saya gembira ~ Alhamdullilah. Amin
hope saya tetap diingati bila saya muncul semula :( nak nages....sb sedey plak
maaf andai sepanjang saya berblog ada kata-kata yang mengguriskan hati ya

~ mungkin saya akan jadi silent reader je kot.

9 lovely heart:

faqiha said...

slm maal hijrah :)

QueenWizza said...

slm maal hijrah berry?

nape n3 cm sedey je ni?
berry pndah tmpt baru ek?
:)

jgn la jd silent reader hihi
all the best :)
x lupa berry punya :)

.t e n t a n g.n a n i e . said...

berryy...
*dgn nada sayu*

npe neh?
ada mslh ke?
ohh TIDAKKK!! dun stop from blogging dear.
seyes nani ckp,uhuh xbesh da berry xde da.
nx pg mana ni?dpt kjer bawu yer?

congratulation dear!~

tp nani hrp berry g jaoh manaskalipun still can bloging.
i'll miss yuU dear..gud luck & t8 care~~

(T__________T)




p/s~nt kwen jgn lupe jemput toa!~
~namo tutup account toa!~

~Eila @ Along~ said...

berry..salam maal hijrah? pindah tpt ehh..ala...alo ade mase..updatela blog ye..semoga sukses di tpt baru..

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

dearie berry~
kita tau awk nak kawen..
erm n buzy.. tapi jangan laa quit berblogging awk..
baru nak kawan dengan awk.. tak kesian ke :( seday laa..
btw.. tahniah awk.. saya doakan kebahagiaan awk k.. saya yakin awk kuat..If ade pape masalah share tau.. if one day awk betul2 nak stop erm saya harap awk janganlah lupekn saya k..? erm.. k dear babai.. bt fikirkan balik k.. take care

♥ berry said...

faqiha :
tens dear
salam maal hijrah

wizza :
yup mau pndh tmpt baru
n sy akn bhnti keje arini
so pyh skit nk online
tmbhn sy myb akn bz skit taun 09 ni
.
.
Insya'Allah sykn try online wlpn xslalu
hope still remember me ya :D

nanie shomel :

Insya,Allah xkn stop
tp cm jrg online je lor
syg tggl membe cam nanie n y len2

(T__________T)

oh klu kawen x dluper ye
org sn pn jgn lp invited kte yer
:D


Eila :

tens dear
=D

Atiqah dear :

oh sy bkn mau kawen
klu kawen myb still onlin
tp sy akn conti stdy so myb bz skit tuk online
=D

Insya,Allah,sy xkn close blog ni
=D

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

owh further study ea..? kt mane?:P
still ok tu nak on9..
hehe.. ok jangan close k..
teruskan berblogging.. huhu

Nurulhuda said...

berry,
awak conti kPli kah??

D'Panther Nurul said...

berry..
nape nak benti blogging nie? huhu..
nakmo la benti yer.. cedihnyer.. tapi pasti ade kegembiraan di sebalik kesedihan tu kan.. hehe..
TAHNIAH berry!! wish u success in watever u do.. :-)
.
.
walaupun akan bz nanti... jgn lupa menjenguk kami disini.. hehe.. take care laling..:-)