03 December 2008

one heart

Rancangan yang sangat saya gemari time remaja a.k.a budak sekolah
ditayang semula tp dalam season baru
jalan ceritanya pun sudah matang
pelakon-pelakonnya pun sudah memegang watak dewasa
bukannya budak sekolah seperti saya dahulu
tidak silap saya season 1, 5 @ 6 tahun dahulu
rupanya sudah memasuki season 5
selama ini saya telah terlalu sibuk mencari ilmu & beberapa tahun itu saya telah meninggalkan rumah termasuk my lovely tb
pada tahun ini saya berkesempatan untuk mencari memoir saya semula
bila tengok cerita ni, saya sedikit touching kerna jalan cerita episod pertama ini seperti kehidupan saya sekarang yang amat merindui zaman seperti dahulu & teringin untuk kembali ke zaman itu
Ya,saya amat merindui zaman sekolah
tambahan kepada seorang teman yang sentiasa saya rindui
hampir 6 tahun kami tidak bertemu
~one tree hill

"aku still lg contact ngn ayu. dia skrg kat bangi. anak dia pun dah besar 3thn xsilap aku.raya baru ni aku ade beraya umah dia & dia cakap ko ade pos kad raya tapi takde kasi alamat & no. phone so mcmne dia nak call ko?? ko bila nak kawin? skrg kje aper? abang ko dah kawin lom> klu ko nak tahu ayah ayu dah meninggal sebelum aku kawin lagi.. kira dah lama gak lah.."

Form : Teman
Posted : 11/30/2008 12:03 am

**saya terima mssg ini daripada seorang teman melalui FS**



tapi ketahuila teman
saya sentiasa bertanya mengenai dia melalui teman sekolah kita
mengenai dia sudah berkahwin,mempunyai anak & ayah dia sudah tiada
sudah lama saya ketahui
saya rasa sebak sangat kerana dia masih m'ingati saya
tapi saya seperti belum bersedia untuk berjumpa dengan dia
sedangkan sudah lama saya mencari dia





5 lovely heart:

QueenWizza said...

hye berry
cite one tree hill ke yg berry mksudkn?

ha tu berry dah bole get connected blk ngn kwn berry tu :)
dulu kan berry cari dia :)

take ur time k :D

berry said...

aah wizza
ingt lg time dulu2
minat gler ngan crt tu :D
.
.
mgkin bkn skun ms yer
mcm2 rase..
tens wizza :)

~atiqah adnan~ said...

hi dear..
so sweet...
erm.. zaman berlalu dear..
macam2 da berubah..
kawan2 ku juga banyak da kawen..
n ade juga yang da takde kat dunia ni.. erm..
kita mmg nak jumpe cume takde peluang n kesempatan...
kn..?

berry said...

hi dear..:)
btul..dlm bbrp taun ni bmcm2 story y tjadi tp bl dkng smua ni 1 memoir y sngt indah :)

~tHe tRU cOloRs oF 'atiQahadnAn'~ said...

sabar laa k..
yup.. so far.. sume nye masih lagi hepy ngan hidup ni... heheh
harap sume yang baik2 je berlaku... kn?
hehe.. take care..