22 November 2008

brosayaSIL

Untuk beberapa hari ini, aktiviti saya akan penuh dengan menjadi peneman a.k.a penyibuk orang "berdetin"
mcm zaman dulu2 pulak bila berdetin bawa adik..macam tu la saya akan lalui dalam beberapa hari ini
di mana saya akan meneman abang saya tuk berdetin
penat lor...btw,fiance a.k.a bkl SIL saya akan datang ke Penang harini
so dengan tidak rasminya, saya akan menemani bakal SIL saya & menjadi peneman tidurnya untuk beberapa hari [saya dilantik o my bro bkn penyibuk sdn bhd]
apa2hal diorang pergi mana mesti bawa saya kecuali time saya kerja
time malam bila keluarpun diwajibkn bawa saya
sok saya akan jadi penyibuk diorang tuk berdetin
nak buat macamana,nak detin dengan mr.yob
Mr.yob jauh sangat so menyelik dengan orang berdetin pun okehlah :D
apa lagi jom p Jom Heboh la :D
itu 1st place saya suggest dekat SIL saya..
Wizza mai la turun jom heboh esok...:D

11 lovely heart:

hanis said...

vavavavva~
sangat chumel...

berry said...

tens hanis :)
cumel liked u

D'Panther Nurul said...

wah..bagusnyer bakal adik ipar ni..teman SIL jalan2 yer.. bagus2!! hehe..
.
.
mari2 kita menempel di kala jantung hati masing2 takde kan.. hehehe..

berry said...

uphyer mst bw jln2 sm :>
.
.
btul 2 nurul..mnumpg kasih pd org len..hehehe

Pewaris Reformasi said...

bro kau sangat cool..aku suka abg dan adik camni...

:p

berry said...

arap2 bl dh kawen pun ttp camni
klu tak memang kena fire laser la..hahaha
tp awk pn bro y sporting kat puteri :)

Pewaris Reformasi said...

oh..dia sesatunya adik ppuan saya dan kakak sy telah meninggal. dulu sy geram gak dgn dia sebab SGT MANJA.

tapi akhirnya sy sedar yg sy harus jd abg yg baik utk semua adik2 saya.
saya x mahu mereka melalui kesakitan hidup yg saya dan abg pernah lalui.

tapi kdg2 sy tegas juga. manusia mungkin x tahu kesakitan hidup lantas menganggap kesenangan itu boleh dicapai dgn mudah.

.t e n t a n g.n a n i e . said...

berry..nx tny..lg 2weeks +6 days tu ape?hehe..cpt2 btau nani.nani pon nx xcited gak tgk berry kte neh.hehe..waa..beshnye teman SIL jln2..chumel ;)

QueenWizza said...

berry dearie

alorr..berry lmbt ajak.
bru bc n3 nih.
hehhe..
memula xtau pon jom heboh buat kt bt kwn.
sekali tgk kt tv, rupanya kt btu kwn jek.

hehehe.. btw, weekend lepas saya dok umah je. tido+nonton sorg2.. wawawaa..

btw, SIL tu ape? x phm (:?)

QueenWizza said...

owh. SIL tu name abg awk ek?
erm..

berry said...

Pewaris Reformasi
takziah untk awk
btul xkesemua perlu dberi :)
dlm kelembutn perlu ada kkerasan tp still syg...bruntg adik awk :)

nanie
owh..sperti sudh dihidu bau yer..hee:)
okeh..nnt sy bgtau tuk ape ya..sb sy sgan mau bgtau :)
.
.
sggh mymph teman org bedetin
stiap ms mau muntah..hahaha:D

wizza
kte pon xpgi smlm sb cuaca pns je
lgpn dh xlarat nk jln
tmbhn bl negok artis y xbesh je :)
.
.
SIL = sister in the law darling
bbrp arini kte kn teman dia
smlm jnuh teman d'org bdetin :)