13 November 2008

geng pondok&cyber

geng pondok2 n masak2 sy tyme kecil dh nk kahwin hujung bln ni.
tak sangka kawan y main masak2, main anak patung dan main sorok2 akan berkahwin..so sweet :D
ms kecil sdh blalu..sekarang dia akan menjadi isteri kepada seseorang..
tiada lagi masak olok2,anak2 patung dan emak olok2.Dia mmg suka sngt jd emak2 tp skrg dia akan melakukn semua ini secara realiti..

Sayang ya, saya xdpt follow mak sy pgi ke pahang tuk menghadiri perkahwinan dia.
Lgpn tyme 2 saya kerja.wddg dia ari kerja tp school oliday la.
ape2pun ucpn taniah yang tidak terhingga buat NINI [coklat nini ] n husband ;)

@@ geng superp0wer
Pagi tadi smpai opis ada sekeping kad cantik y dberi o bos. Rupa2nya wddg card,datangnya dari kawan yang saya kenali melalui alam cyber.xsngka sngt dia msh sudi mgundang sy ke majlis perkahwinannya.
Teharu sngt...b4 dat, mmg dia ada crt psl psiapn dia n mgundang ke majlis pkhwinan dia tp sy dh inform y xdpt hadir sb jauh sngt. Xsngka dia still poskan card y tantek ni :> tens ya wawa
Wawa ni orang Melaka n husband dia plak org kedah..kutub utara, kutub selatan gitu :)
Ingat sy boleh pergi blah laki tp date yer sm ngan cousin sy nikah plak btw sy akn cuba tuk mlompat ke "Pendang" :)
*maaf xdpt display isi dlm krn ada sbb2 y ttentu ;)

About Me Myspace Comments


11 lovely heart:

~Eila @ Along~ said...

wah..skang ni dah start musim org kawen kan..eila pun tiap2 minggu ade undangan la nihh...

QueenWizza said...

hehe
skang ni mmg musem org kawenn
:D
awk bila lg?
btw,berry org phg ke?
saya pon org phg gk. jerantut :P

.t e n t a n g.n a n i e . said...

ble plak nx dpt perutusan raja sehari from miss berry kte neh?hihihi ;p
btul tu berry..dlm satu hari jer de 4kenduri..fenin nx pilih mana satu pg.huhu

berry said...

Eila @ Along
tul 2 eila..tmbhn start mggu dpn
lg yer

wizza
y kte nnt2 dl wizza,bg dl :P
oh org phg yer?ingtkn org cni..:>
kte dl duk kat temerloh tp family br je pndh perak..:>

nanie
sy mnunggu prutusan cik nanie dl ni :P
bler yer..hermmm..hehehe
tu la bnyk tul jmptn ni..weekend ni pn der jmptn
xpela nanie,p ambk berkat..hihi:P

chik Star said...

o0h!
musim nasi minyak dah bermule.
:)

berry said...

prut pon senyum slalu...:D

D'Panther Nurul said...

berry laling..
bila pulak nak dpt kad berry nie?? hehe... neway berry pun akan join mission nanie yer?? mengikut jejak langkah nanie..haaa.. tahu dah.. yea..yea.. hehe..agak2 je ni..
.
.
baca kat daisy path tu "1 month 1 day until our sumthing to do"..
.
.
apekah itu??sibuk je nurul ni kan..
cepat2..kena buat entry suspen ni mcm nanie jugak.. hehe..

berry said...

aik nurul laling
card?hermmmm:)kte tgu card awk dl...heee:P
yea..yea..apkh mission itu???:)
+
+
daisy path 2 saje ngade2..~blushing :")
+
+
nnt berry bgtau ape dia yer tp rs yer xsuspen cam nanie..bese2 je :)

D'Panther Nurul said...

ohh..tunggu kad nurul erk??
so nanti nurul bagi kad..wajib dtg tau.. harus!! hehe..
.
.
btw apepun mission berry..
nurul doa hope semuanyer lancar k.. hehe.. :-)
.
.
nampaknyer nanie & berry makin sibuk dengan missionnyer yang tersendiri.. hehe..

all the best k dear.. :-)

berry said...

oh...tharu yer :)
Insya'Allah klu xde prob,berry dtg
mstla nk negok pganten tantek ni :)
arini nad tawen kan..:D
+
+
tens nurul :>
smg smua yer bjln ngan lncar spantas lrt..~bnyk tul mrepek~~~:D
+
+
muaaxxxx lap u..hehehe [iwan jgn mare yer :P

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛