05 November 2008

i'll married??

Emo Comments For Hi5
trase nak korek2 je mata 2...sori klu ayt ni cam "kuren" skit
hangin n myampah tul ngan lelaki y bnyk bunyi n bnyk ckp
ok,klu pramah xkisah tp masalah ye laki ni
apa y dickp ye bnyk gebang & bajet bagus je

pastu klu masuk opis org, mata 2 mcm ape ntah
dok jeling pandang2 orang
mcm saya xtau je..wlaupn mata ni der dua + CL
tp saya de kose tuk tau mata gatai ko 2 [sori bhs y kuren skit]

der cobaan nk tackle plak
mcm org xtau laki 2 mmg gatai & pantang
tengok ank dara
nasib bos ckp y saya ni dh nak kawen bln 12 ni
opsss....sbnrnya saya xkawen pon tp kazen y nk kawen
tp saya suka bos ckp camtu sb dia tau y kazen dia 2 mmg gatai

bl mr.yob call time dia ada
saje je saya wat megedik spy dia tau
y saya ni dh nak "kawen"
padahal mak call pun sy wat cam mr.yob y call

saya xsuka bl dia datang opis
datang bkn wat pape pn
datang bw cakap dia y besar n penuh kegebangan tu
pastu mata 2 duk melilau
sekali bg 1 debik br tau

paling hangin time Batrisya [niece bos]
tengah bmanja2 ngan saya
msti dia sbukla dtg kat sy
konon2 nk pegang batrisya
tp Batrisya pun xsuka dia
imagine budak umur 4 taun pon xsuka dia..xsuka [penekanan ayat]
so batrisya akn memeluk sy bl laki 2 cuba nk pegang dia
so [bnyk tul so] dgn sengaja tgn laki 2 akan tkena sy
eee...time 2 mmg sy menyampah + hangin = powerpuff girl [Blossom]
smpai terpaksa saya jarakkan Batrisya dr sy
sb sy pun xhingin d touch o laki gatai 2 @ mane2 lelaki

except my muhrim
dh batrisya xmau,xmaula

td dia dh kena sound ngan dak opis
sb mulut dia
dlm ati saya mcm nk menari Hawai je
suka sngt..mmg patut de org y leh sound dia

sejak saya bkerja
saya asyik dganggu oleh laki camtu
saya rindu time study + sek
sb time 2 membe2 b0y sy
xsegatai mcm laki2 itu

masa d U
sy ramai membe lelaki non muslim
tp diaorg amat mhormati kami

*sori entri saya y ke 10o ni agak kuren & menggunakan ayat yang kuren
p/s : laki 2 tengah kena marah ngan bos sy.....:P

14 lovely heart:

ungu violet said...

tak sukalah jantan gatai camtu!!!

MarlissaMusa said...

eeeeiii..gataiiii!
mar pon dulu pernah kena cubaan digoda camtu..tapi ni lagi budusss!laki org okayyyy!~

gataiiii!tak suke!tak suke!

atiQah adNan said...

bese laa heh awk cantik sebab org laki nak je cari peluang..
berhati2 laa ea.. bawa kan bersabar..k..kadang2 kite ni tak bole bencikan org tau saya takot perkara2 buruk akan berlaku pada kita... wallahualam... mohon dijauhkanlah.. doalah banyak2 k sebab awk hanya nak dipertahankan dan dijauhkan dari lelaki tu...

D'Panther Nurul said...

nurul pulak terasa geramnyer bila baca nie... eee!! mmg harus dikorek biji mata untuk lelaki seperti ini.. harus! harus!!
gatai betulkan.. ade pulak laki miang keparat mcm ni.. huhu..
mmg tak leh handle.. huhhh..
.
.
btw..sabar yer berry erk... jgn biar dia terus membuat gangguan mata mahupun tgn keatas berry k.. take care dear!!

.t e n t a n g.n a n i e . said...

hee berry..spela laki yg gatei tu..biase sgt kaco kawan kte ni.babab nt baru toa!uhuh!~
.
.
kalo nani pon sti da rimas da xleh wat kjer daa..xpe bersabarlah kwnku..nt kalo die kacau lg,panggei nt.biar nani babab die!<--mcm kuat jerr minah ni..

IEYNA said...

jgn biarkan lelaki gatai menganggu kehidupan kite...

wacaaaaaaa :)

berry said...

UNGU VIOLET
Kte lg yer myampah thap gaban ni…..:>


MARLISSAMUSA
e..xtow malu tul laki org ni..2la kte pn prnh kena ngan laki org…bl tgok wife dia muda lg..gataiii tol laki org ni…. ;< [mrh tol kte]

ATIQAH ADNAN
Xcntik pon atiqah tp dh mmg jnis laki xleh tgok ank dara…:>
Kte mmg bhati2,tkt gak kan ngan org y dgki ape ke so bla dia wat camtu
Kte snyap je n wat xtau je..kdg2 wat cam dia xwjd dpn kte :>
+
+
Tens alert kat kte..dh tgok nm awk lam intrend :>
Cograt~~~

berry said...

NURUL LALING
Pastu goreng2 bg dia mkn..heeee :P
Org camni mmg xleh handle so kn wat xtau je nurul
Ntah ape la y besh bl mgatai ni
+
+
Tens ur advise…mmg kte xkn bg dia mganggu kte
Watla pape..mmg kn firela…wlaupn kte xkuat tp kte der bodyguard..heee:>

NANIE…NANIE
Pat nanie babat org 2
Tp kang dia goda nanie plak..xpe kte babab dia blik…:>
+
+
Kte wat xtau je kat dia 2..aritu prnh nk tgur kte
Tp kte wat 2 xdgr pon..xsuke..xsuke la org camni…
Nanie kan kuat…~~p0werpuff gurl~~~

IEYNA
Btul 2…..mmg kena ngan kte klu watpape..heeeee :>

nanonano said...

naseb baek bos tlg kaver..
:D

berry said...

tens 2 bos :>
mmg dr dl dia nsb spy jgn lyn kazen dia 2..mmg gatai..heee:P

bungaditepijalan said...

kdg2 lelaki mcm gitu.
nyampah!

berry said...

btol 2..
xtau nk wat ape ngan d'org ni
wat xtau la k0t :>

MiSs 3p <*_*> said...

~wah ad org brani nk kco aweks ijat nih!!!!!
~flyg kick 1!!!!!
~bunoooh trus k.peni...
~jgn tggu lg....
~msti muka cam cipan kan....
~hahahahahaahaa....
~slalunya lelaki x ensem gatai melebih2

berry said...

ganaz yer wanik ni...:>
i kan lmh lmbut...hahahaha
wat xtau je...tkut lor klu lbh2...